Onze vakantiewoning op Terschelling

Terschelling is voor ons een eiland waar natuur, rust en levendigheid bij elkaar komen. We houden van luxe, maar we vinden de wereld waarin we leven ook belangrijk. Daarom is het zo fijn dat de woning zo energieneutraal mogelijk is. Florizand is echt óns ideale vakantiehuisje.

Moderne inrichting

Het huis is modern en uniek ingericht. Het is toegankelijk design, bruikbaar en vooral comfortabel. We hebben bij de inrichting rekening gehouden met waar we zelf altijd zo blij van worden als we op vakantie zijn. Florizand is een vakantiewoning waar je je echt thuis voelt. Je kunt elk moment naar zee, de duinen of een van de dorpen op het eiland. Rust en gezellige drukte, Terschelling heeft het allemaal.

Wat heeft Florizand de vakantieganger te bieden?

Voor 4/6 personen

Florizand is een 4/6 persoons vakantiehuis met een vloeroppervlak van 45 m². Het heeft 2 slaapkamers en 1 extra 1 persoons bed boven de badkamer. Heel bijzonder, door de sterrenkijker (een glazen koepel) slaap je hier letterlijk onder de sterren. Deze slaapplaats is te bereiken middels een ladder. Hierdoor is dit bed geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. De badkamer is voorzien van een fijne douche, wastafel en toilet.

In en om de vakantiewoning

De woning heeft een riante tuin van 200 m². Meer dan genoeg ruimte om buiten heerlijk te kunnen genieten van het zonnetje. De kinderen kunnen naar hartelust spelen op het gazon.

In en om de vakantiewoning ontbreekt het je aan niets. Naast een magnetron, oven en vaatwasser is er ook een wasmachine in het huis. Je kunt gebruik maken van een nespressoapparaat, waterkoker, tosti-ijzer en poffertjespan. Het servies is al even mooi als het huisje. In de tuin staat een buitenhaard mèt pizzaoven. Zie je jezelf al aan de tuintafel zitten met een punt van je eigen versgemaakte pizza? Dàt is pas echt vakantie. Vanzelfsprekend heeft Florizand WIFI. Ook fijn, je kunt gebruik maken van Netflix. Regen of zonneschijn, Florizand is het ideale vakantieverblijf op Terschelling.

Reserveer nu Florizand op Terschelling

Hou je ook zo van de drukte in de zomer?
De lente met het prille groen?
De stilte in de winterduinen?
De herfst waarin het eiland weer teruggaat naar de basis?
Wil jij eigenlijk elk seizoen wel naar het mooie Terschelling.?

Wacht dan niet langer en bekijk de beschikbaarheid van Florizand en reserveer!

Terschelling is een populair eiland, wacht daarom niet te lang met boeken.

 

 

 

Bekijk de beschikbaarheid